Netwerkcoördinator Annick Dobbelaere

annick.dobbelaere@netwerknowe.be
0475/20 20 41 

Activering

Volgende organisaties bieden in netwerk Nowe hulp rond werk en vrije tijd aan:

Centrum voor Psychische Revalidatie Inghelburch

CPR Inghelburch biedt dagbehandeling op maat voor personen met een psychische kwetsbaarheid in de Brugse binnenstad. Kleinschaligheid en intensieve, gespecialiseerde zorg  geven Inghelburch een bijzondere plaats in de geestelijke gezondheidszorg.

Voor zorgvragers die hun rol thuis, op het werk of in de vrije tijd niet naar wens kunnen opnemen.  CPR Inghelburch kan een antwoord bieden op heel wat van die vragen met de mogelijkheid om in verbinding te blijven met het vertrouwde thuismilieu, de reeds geïnstalleerde zorg  (bv. door de huisarts of psychiater) en/of het dagelijks leven. Door het versterken van je vaardigheden en krachten wordt gestreefd naar een optimale levenskwaliteit op verschillende levensdomeinen.  

Ona Ontmoetend Actief

Ontmoeten van mensen via een babbel, ontspanning, invulling van vrije tijd staat hier centraal. 
De Covias-medewerkers van OnA zijn te vinden op tal van gastvrije plaatsen en zijn beschikbaar voor vragen en onduidelijkheden.

 

Zorg Voor arbeid

Binnen de Covias-pijler “Zorg voor Arbeid” onderscheiden we

De Beitel

‘De Beitel’, een Covias-initiatief uitgaande van Maatkracht (regio Noord : Brugge), komt klussen uitvoeren bij cliënten in de thuiscontext. De werking wordt gedragen door begeleiding én doelgroepmedewerkers.
Alvorens beroep te doen op ‘De Beitel’, is het belangrijk om met uw cliënt na te gaan of de klus niet kan aangepakt worden door de cliënt of zijn sociale/familiale context (samen handen uit de mouwen steken, inschakelen vrienden of familie).